Je huidbehoefte kan veranderen met je leeftijd, temperatuur, vochtigheid en de producten die je gebruikt. Ga er niet vanuit dat je routine voor altijd hetzelfde blijft en laat je adviseren.

LIEFS, VANESSA

Wij hebben het voorrecht dat Dokter Babak Mahdavian Delavary regelmatig in onze salon aanwezig is voor diverse cosmetische behandelingen. Dokter Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies. Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, PlexR, lasers en peelings. Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken. Ook blijft hij zichzelf veelvuldig specialiseren door middel van cursussen in binnen en buitenland. Dokter Babak staat voor een persoonlijk en realistische plan van aanpak. Hij zet zich in om u een frisse uitstraling te geven door het bevorderen van de natuurlijke schoonheid van de huid.  Maak een afspraak en ervaar hoe hij u kan helpen om uw doelen te realiseren.

Aan onze salon zijn diverse specialisten verbonden voor het plaatsen van permanente make-up. Zowel de klassieke PMU methode als microblading beheersen zij tot in de finesse. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Maandelijks organiseren wij workshops voor onze klanten op gebied van make-up. De thema’s variëren en worden altijd zo ingevuld dat het voor alle niveau’s leuk en leerzaam is om deel te nemen. Voor een actueel overzicht van ons aanbod en de mogelijkheden kunt u contact opnemen. Voor de professionals of aankomende professionals geven wij trainingen op het gebied van nagels, wimpers en wenkbrauwen. Hou de website in de gaten voor een actueel aanbod of bel ons even voor extra informatie.

Op onze prachtige locatie bieden wij een maatwerk programma voor vrijgezellenfeestjes. We ontvangen jullie gezelschap in een besloten setting met bubbels om te proosten. De invulling van het programma stellen we in overleg samen. Hierbij hebben jullie de keuze uit heerlijke behandelingen en make-up workshops op maat. De aanstaande bruid gaat uiteraard naar huis met een leuke goodiebag als aandenken voor de dag. We geven samen invulling aan de activiteit, bel ons snel voor een afspraak om de mogelijkheden toe te lichten.

BEKIJK ONZE TARIEVEN
MAAK EEN AFSPRAAK

WELCOME IN OUR WORLD