Wanneer je nagels deel uitmaken van je outfit, wordt het meer dan alleen je nagels. Het is jouw accessoire.

LIEFS, KARINA

Een massage is het ultieme cadeau voor het lichaam. Het is een tijd waarbij je een moment van rust en ontspanning voor je lichaam en geest creëert.  Onze specialiste beheerst diverse technieken om u een onvergetelijke ontspanningsmassage te geven.

Deelmassage (rug, nek en schouders) 25 min

Lichaamsmassage (achterzijde) 40 min

Lichaamsmassage (gehele lichaam) 55 min

Wij hebben diverse behandelingen voor mooie en verzorgde handen en nagels. Zowel voor de natuurlijke nagel als kunstnagel werken wij met alleen met de beste producten. Zo zorgen wij ervoor dat uw handen een visitekaartje zijn!

KUNSTNAGELS  worden met zorg opgebouwd door middel van een sjabloon, wij gebruiken geen tips. Wij verlengen de natuurlijke nagel op die manier tot de gewenste lengte en vorm. Voor het plaatsen van een nieuwe set duurt de behandeling circa 1.5 tot 2 uur afhankelijk van uw wensen.

MANICURE  onze spa manicure  is de perfecte behandeling om uw handen extra zorg te geven. Na een ontspannend handbadje verzorgen wij de nagels en nagelriemen. We sluiten de behandeling af met een handmassage en nagellak. Bij de deluxe versie voegen we hier ook nog een scrub en masker toe aan de behandeling.

Vaak worden onze voeten vergeten! Met één van de heerlijke spa behandelingen van ON’NA komt daar verandering in. Wij bieden een uitgebreide cosmetische pedicure, waarbij ingegroeide nagels of likdoorns ook worden verwijderd. Kortom u voeten worden tot in de puntjes verzorgd.

SPA PEDICURE Van deze behandeling kunt u verwachten dat we na een voetenbad een uitgebreide voetverzorging geven. We sluiten de behandeling af met een scrub en verzorgende creme. Bij de deluxe versie wordt de behandeling nog aangevuld met een voetenmasker en massage.

Ongewenst of ontsierend haar kan heel vervelend zijn. Wij maken gebruik van verschillende wax technieken om haar te verwijderen. U zult bij regelmatig bezoek merken dat de haartjes langer wegblijven en minder stug terug komen. Indien u na het scheren regelmatig kleine ontstekingen (ingegroeide haren) heeft, is waxen zeker aan te bevelen. Wij bieden u wax behandelingen voor het gehele lichaam en gezicht.

BEKIJK ONZE TARIEVEN
MAAK EEN AFSPRAAK

WELCOME IN OUR WORLD