Het is niet alleen belangrijk om voor het slapen gaan je gezicht te reinigen maar in de ochtend is het net zo belangrijk. Zelfs na een nacht slapen raakt je huid bevuild! Echt waar!

LIEFS, ASTRID

Het verzorgen van de huid is essentieel voor alle leeftijden. Na een huidmeting bepalen onze hannah huidcoaches samen met u de beste behandeling.

 

hannah Meet & Treat

Kennismakingsbehandeling met het hannah systeem. Je leert de hannah methode in vogelvlucht kennen. Hierbij zijn geen opties mogelijk, deze dien je desgewenst bij te boeken. Duurt circa 45 minuten

 

hannah Xperience 60

Na de huidmeting bepalen we samen de beste behandeling voor jouw huid. Wil jij extra opties* dan is dit inclusief. Tijd hiervoor gaat uiteraard wel van de behandeltijd af maar kost niet extra.  Duurt circa 60 minuten.  * opties kunnen zijn: epileren, waxen, verwijderen gerstekorrels vraag uw huidcoach naar de mogelijkheden

 

hannah Xperience 90

Net als bij de voorgaande behandelingen bepalen we na huidmeting samen de beste behandeling voor jouw huid. Ook hierbij zijn opties* mogelijk. Duurt circa 90 minuten. *Opties; Onze huidcoaches vertellen u graag meer over de mogelijkheden, zoals een bindweefselmassage, extra peeling/masker, gerstekorrels, wimpers verven  enz.

 

hannah Xperience & Go

Kuurbehandeling ter huidverbetering. Volgt altijd op een Xperience 90 en dit traject bespreken we samen. Duurt circa 45 minuten.

 

Reinigingsbehandeling

Heb je niet echt acne maar een enkel puistje, wat onzuiverheden en/of gerstekorrels en wil je dit zo nu en dan laten reinigen? Dan is deze behandeling geschikt voor jou. We behandelen de huid na meting met een enzymatic peeling en eventueel glycolics. De huid wordt professioneel diep gereinigd en zo mogelijk gestimuleerd om zelfherstellend aan het werk te gaan. We sluiten af met een ontspannen detoxmasker en vervolgens een crème/serum op maat. Duurt circa 45 minuten.

Shapen

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met de eigen wenkbrauw voor de meest complimenterende look. Wij brengen de optimale vorm aan in uw wenkbrauw d.m.v. epileren en waxen. Deze 2 methoden zijn het meest effectief aangezien de haartjes echt worden ontworteld.

 

Shapen incl. verven

Naast het shapen verven wij de wenkbrauw haren voor meer mimiek in het gezicht.

 

Shapen incl. henna

In bepaalde gevallen willen wij de wenkbrauw iets corrigeren als er niet voldoende haren zijn of we willen de blik nog intenser maken met een sterk aangezette wenkbrauw. In deze gevallen maken wij gebruik van henna. Wij kleuren met henna niet alleen de haren maar ook de huid kleurt mee, dit geeft een mooi schaduw effect op de huid. Henna blijft net als reguliere verf 4-6 weken goed zichtbaar op de haren. De schaduw op de huid blijft circa 2 weken zichtbaar.

Classic Extensions One by One

Creëer volle en lange wimpers !! Met deze behandeling verlengen wij uw eigen wimperhaar door er een synthetisch haartje aan te bevestigen. Dit haartje is dikker, langer en doorgaans sterker gekruld dan uw natuurlijke wimperhaar. Gemiddeld heeft u 2/3 weken optimaal plezier van uw wimper extensions, daarna is het aan te raden om weer op te vullen. Het is met deze look niet nodig om zelf mascara aan te brengen, u heeft ieder moment van de dag een mooie oogopslag.

 

Lash Volume Lift

Met een wimperlift krullen wij uw natuurlijke wimperhaartje permanent. Deze behandeling geeft uw natuurlijke wimpers een optische verlengingen door de sterke krul die wordt aangebracht. Om de look nog krachtiger te maken verven wij de wimpers zwart. U heeft gemiddeld 4 weken optimaal plezier van de lift na 6 weken kunt u de behandeling herhalen.

Full Treatment

Graag helpen wij u met een mooie en frisse glimlach. Na een behandeling zijn uw tanden gemiddeld 3 tot 7 tinten lichter. Wij adviseren de behandeling iedere 6-8 weken te herhalen voor een blijvend mooi resultaat.

Heeft u een leuk feest of speciale gelegenheid? Wij creëren in overleg met u een passende dag- of avond make-up bij iedere look.

Onze haarstylisten creëren altijd de perfecte look, ongeacht of het u om stylen, verven of knippen gaat.

BEKIJK ONZE TARIEVEN
MAAK EEN AFSPRAAK

WELCOME IN OUR WORLD