• Classic Extensions One by One; Creëer volle en lange wimpers !! Met deze behandeling verlengen wij uw eigen wimperhaar door er een synthetisch haartje aan te bevestigen. Dit haartje is dikker, langer en doorgaans sterker gekruld dan uw natuurlijke wimperhaar. Gemiddeld heeft u 2/3 weken optimaal plezier van uw wimper extensions, daarna is het aan te raden om weer op te vullen. Het is met deze look niet nodig om zelf mascara aan te brengen, u heeft ieder moment van de dag een mooie oogopslag.
  • Lash Volume Lift; Met een wimperlift krullen wij uw natuurlijke wimperhaartje permanent. Deze behandeling geeft uw natuurlijke wimpers een optische verlengingen door de sterke krul die wordt aangebracht. Om de look nog krachtiger te maken verven wij de wimpers zwart. U heeft gemiddeld 4 weken optimaal plezier van de lift na 6 weken kunt u de behandeling herhalen.
  • Shapen: Wij zijn gespecialiseerd in het werken met de eigen wenkbrauw voor de meest complimenterende look. Wij brengen de optimale vorm aan in uw wenkbrauw d.m.v. epileren en waxen. Deze 2 methoden zijn het meest effectief aangezien de haartjes echt worden ontworteld.
  • Shapen incl. verven: Naast het shapen verven wij de wenkbrauw haren voor meer mimiek in het gezicht.
  • Shapen incl. henna: In bepaalde gevallen willen wij de wenkbrauw iets corrigeren als er niet voldoende haren zijn of we willen de blik nog intenser maken met een sterk aangezette wenkbrauw. In deze gevallen maken wij gebruik van henna. Wij kleuren met henna niet alleen de haren maar ook de huid kleurt mee, dit geeft een mooi schaduw effect op de huid. Henna blijft net als reguliere verf 4-6 weken goed zichtbaar op de haren. De schaduw op de huid blijft circa 2 weken zichtbaar.

Het verzorgen van de huid is essentieel voor alle leeftijden. Na een huidmeting bepalen onze hannah huidcoaches samen met u de beste behandeling.

hannah Meet & Treat ; Kennismakingsbehandeling met het hannah systeem. Je leert de hannah methode in vogelvlucht kennen. Hierbij zijn geen opties mogelijk, deze dien je desgewenst bij te boeken.

hannah Xperience 60 ; Na de huidmeting bepalen we samen de beste behandeling voor jouw huid. Wil jij extra opties* dan is dit inclusief. Tijd hiervoor gaat uiteraard wel van de behandeltijd af maar kost niet extra.

hannah Xperience 90 ; Net als bij de voorgaande behandelingen bepalen we na huidmeting samen de beste behandeling voor jouw huid. Ook hierbij zijn opties* mogelijk. *Opties; Onze huidcoaches vertellen u graag meer over de mogelijkheden, zoals een massage, extra peeling/masker, gerstekorrels, wimpers verven  enz.

hannah Xperience & Go ; Kuurbehandeling ter huidverbetering. Volgt altijd op een Xperience 90 en dit traject bespreken we samen. Circa 45 minuten voor 50 ,-

Reinigingsbehandeling ; Heb je niet echt acne maar een enkel puistje, wat onzuiverheden en/of gerstekorrels en wil je dit zo nu en dan laten reinigen? Dan is deze behandeling geschikt voor jou. We behandelen de huid na meting met een enzymatic peeling en eventueel glycolics. De huid wordt professioneel diep gereinigd en zo mogelijk gestimuleerd om zelfherstellend aan het werk te gaan. We sluiten af met een onstpannen detoxmasker en vervolgens een crème/serum op maat. Duurt circa 45 minuten voor 55 ,-

Heeft u een leuk feest of speciale gelegenheid? Wij creëren in overleg met u een passende dag- of avond make-up bij iedere look.

Full Treatment; Graag helpen wij u met een mooie en frisse glimlach. Na een behandeling zijn uw tanden gemiddeld 3 tot 7 tinten lichter. Wij adviseren de behandeling iedere 6-8 weken te herhalen voor een blijvend mooi resultaat.

Onze haarstylisten creëren altijd de perfecte look, ongeacht of het u om stylen, verven of knippen gaat.

BEKIJK ONZE TARIEVEN

Locatie

  • POLDERPLEIN 92 2132BE HOOFDDORP
  • 023-5763145
  • info@onnabeauty.nl

Stuur ons een bericht